De meiden van De Studenten Keuken

HeyHoi

De Studenten Keuken is hét platform voor studenten die geïnspireerd en gemotiveerd willen worden als het gaat om lekker, makkelijk en snel koken. Dagelijks zal er op De Studenten Keuken een artikel verschijnen waardoor jij weer sneller en gemotiveerder de keuken in zal induiken.

Dit platform word beheert door vier gezellige, hardwerkende en gemotiveerde meiden. Wij, Merel van Zijl, Loïs van Koert, Kitty Spijker en Jill Rodermond, studeren Communicatie aan Hogeschool Utrecht. Wij delen alle vier de passie om anderen te inspireren en informeren als het gaat om koken en eten, dus laat jezelf door ons verassen!

Meet het team!

Merel van Zijl

Als eerste stel ik me graag aan jullie voor.

Mijn naam is Merel van Zijl en ik ben 20 jaar. Ik woon nog lekker thuis, maar toch houd ik zoals elke student van makkelijk en betaalbaar koken. Eten is een van mijn favoriete hobby’s en daarom lijkt het mij geweldig om jullie studenten op dit gebied te inspireren!

Jill Rodermond

Hello again!

Mijn naam is Jill Rodermond, ben 25 jaar oud en zit in mijn tweede jaar van de opleiding communicatie aan de Hogeschool Utrecht.

Naast hockey is koken een grote hobby van mij, ik ervaar dit dan ook als een sport. Iedere maand weer rondkomen van een bepaald budget en toch simpel en gevarieerd willen eten is best een uitdaging! Ik kan niet wachten om met jullie aan de slag te gaan en al mijn recepten en tips met jullie te delen.

Boodschappen doen en koken hoeft namelijk helemaal niet zo lang te duren of veel geld te kosten zoals de gemiddelde student misschien denkt.

Tot bij De Studenten Keuken!

Loïs van Koert

Heyhoi!

Mijn naam is Loïs van Koert en ik ben 20 jaar oud. Ik zit in het tweede jaar van de opleiding Communicatie aan de Hogeschool Utrecht. Ik houd van muziek en vind het heerlijk om lekkere muziek aan te zetten en de tijd te nemen om in de keuken te staan. Graag wil ik jullie op De Studenten Keuken inspireren en motiveren met de leukste en lekkerste recepten!

Kitty spijker

En als laatste ben ik dan aan de beurt!!

Mijn naam is Kitty Spijker en ik ben 21 jaartjes jong! Ook ik zit in mijn tweede jaar van de opleiding Communicatie aan de Hogeschool Utrecht, in de mooie stad waar ik samen met 4 huisgenootjes woon. Ik heb een ontzettend hoge drive en ik wil altijd heel veel. 

Ik ben vaak te vinden in de sportschool en op de hockeyclub Kampong. Heb je wat vragen over fitness of sporten in het algemeen? Ik sta altijd open voor vragen en tips, dus stuur gerust een berichtje!